Esteu organitzant un comiat de solter/a? Un aniversari? Una activitat amb els companys de l'empresa? o simplement voleu organitzar alguna activitat amb els amics i no sabeu què fer? Des de el karting us convidem a que us apunteu a fer una carrera de karts, una oferta molt interessant per a colles!

Consta de entrenaments lliures, el cronometratge (pole position), la volta de reconeixement, una mànega de 15 voltes i finalment, la pujada al pòdium per els tres primers amb l'entrega de cava i trofeus. Un monitor especialitzat us explicarà cada una de les característiques de la cursa i cadascun dels apartats anteriors.

Entrenaments lliures i cronometratge

Els primers minuts són els entrenaments lliures; serveixen per a què cada participant s'adapti a la conducció del kart i al circuit. Passats els entrenaments lliures, es baixarà la bandera catalana i començaran els entrenaments cronometrats. A partir d'aquest moment els pilots disposaran de 4 minuts per a realitzar la volta ràpida.
Tot el procés està controlat per ordinador, que a més de la volta ràpida també ens donarà l'ordre de la graella de sortida. Passats els 4 minuts, es baixarà la bandera de quadres i els pilots acabaran la volta que estiguin realitzant per poder entrar a boxes.

Següent