Amb l'experičncia que suposen més de 30 anys oferint el karting als nostres circuits de l'Escala i l'Estartit (Girona) hem pensat que el karting pot ser una bona manera d'oferir moments d'evasió inoblidables, per diades especials com aniversaris, comiats de solters/solteres, sortides d'empresa... o simplement trencar amb la rutina i compartir amb els amics i/o la família una experičncia lúdica, emocionant i regeneradora, fora de la feina habitual.

Des del karting de l'Escala us proposem una competició de karts organitzada, molt semblant a un campionat de Fňrmula1, amb entrenaments, cronometratges (Pole Position) i la carrera final. Els tres primers podran pujar al pňdium i sentir-se uns veritables guanyadors, on obtindran els seus respectius trofeus i una ampolla de cava. Trobareu tota la informació en l'apartat activitats per grups.
Aquesta pot ser una bona manera de fomentar la bona relació, l'esperit de competició, l'autocontrol i l'esportivitat, valors de gran importŕncia en el món actual.Des del karting volem avalar aquesta proposta, amb l'experičncia en competicions nacionals i internacionals que ens proporciona el nostre equip de competició GENIKART.